Abonnements­vilkår

Vilkårene gjelder for bestilling og bruk av abonnement på Frostingen AS, ei partneravis i Agderposten Medier AS.
Som abonnent på Frostingen har du tilgang til alt vårt innhold i e-Avisa og i vår nettavis www.frostingen.no. Papiravisa blir levert 1 dag i uka, utgivelsesdag er torsdager. Du får også tilgang til våre aviser tilbake til juni 2005.e-Avisa er 100% identisk med papiravisa. Nettavisa på www.frostingen.no blir hyppig oppdatert; flere ganger om dagen.
Aldersgrensa for å bestille abonnement er 18 år.
Det er viktig å merke seg at den juridiske eieren av abonnementet er den som har bestilt det. Det betyr at Bruker-ID og passord til Frostingen AS sine digitale produkter ikke må deles med andre enn de som er i abonnentens husstand, på hans/hennes adresse.
Standardtilgang er et avgrenset tall pålogginger. 5 pålogginger gjelder.
Vilkårene gjelder for både privat- og bedriftskunder.

Transaksjonen går til:

Frostingen AS
Alstadvegen 144
7633 Frosta
Tlf 74 80 88 35
Foretaksreg: NO 982 821 398
Epost: kundeservice@frostingen.no
www.frostingen.no
Bankkontonummer: 4484 13 71280

Abonnement

Abonnementet skal betales på forskudd og gjelder til vi har mottatt oppsigelse, og uansett ut den betalte perioden.
Ved slutten av en abonnementsperiode blir abonnementet automatisk forlenget med samme lengde som den forrige perioden.
Abonnementet skal betales i henhold til forfallsdato på fakturaen. Kommer betaling for sent, gjelder den til hver tid lovbestemte forsinkelsesrenten.
Ved oppsigelse gjelder abonnementet ut perioden du har betalt for, men blir ikke fornyet. Restbeløp blir ikke refundert.
Ved oppsigelse av abonnement med bindingstid kommer et sluttoppgjør for den perioden du har oppnådd en prisfordel, tilsvarende rabatten som er gitt på et abonnement uten bindingstid.
Ved uteblitt betaling blir avisleveringa og den digitale leveringa stoppet og restregning for levert periode fakturert. Du kan velge å stansa papiravisleveringa i en periode uten at det påvirker abonnementsprisen eller ditt digitale abonnement. Angrerettloven gjelder.

Priser

Se gjeldende priser her
Levering i Norge er gratis.
Ønsker du faktura i posten, kommer det et gebyr på kr. 35,- per faktura. Ved betaling med Avtalegiro, E-faktura eller kredittkort er det ikke gebyr.
Avtalegiro setter du opp i banken din eller via oss. (Se Kundesenter - Abonnement - Avtalegiro.) Elektroniske trekk som ikke blir betalte innen fristen får purring med fakturagebyr i posten.
Frostingen AS har rett til når som helst å endre prisen på det løpende abonnementet. De nye prisene blir kunngjort på hjemmesiden senest 14 dager før utføring. Nye priser gjelder da for alle typer abonnement fra fastsatt dato.

Betaling

En kan kjøpe abonnement på www.frostingen.no ved å benytte bankkort/kredittkort eller ved å få tilsendt faktura. Ved kortbetaling blir betalingsavtalen automatisk fornyet til du sier opp abonnementet.
Frostingen benytter PayEx som betalingsløsning. PayEx støtter Verified by Visa-standarden. Les mer om PayEx på www.payex.no. Betalingssidene er sikret med SSL-sertifikat. Les mer på Let's Encrypt. Det betyr at du som kunde har ekstra sikkerhet ved betaling hos Frostingen.
For kjøp i øvrige salgskanaler kan faktura eller elektronisk bankbetaling benyttes.
Dersom innbetaling ikke skjer, vil Frostingen AS lukke tilgangen og stoppe avisa med umiddelbar virkning.

Levering

Vi benytter Posten til distribusjon av papiravisa og der gjelder leveringstidene til Posten. Ved fulldistribusjoner benytter vi i tillegg bud, dette gjelder i avisas nærområdet. Ved budlevering gjelder deres leveringstider.
E-avisa er tilgjengelig dagen i forvegen kl. 22.00. Dersom levering blir hindret av langvarige tekniske problemer, streiker, lockout eller force majeure i mer enn sju dager, blir dette godtgjort med tilsvarende forlengelse av abonnementet.
Om årsaken til manglende tilgang er knyttet til brukers egen tilgang til internett eller problemer med eget datautstyr/software, blir det ingen forlengelse.
Ved endring av leveringsadresse må Frostingen AS kontaktes senest tre yrkesdager før endringen skal tre i kraft. I ferier tilbyr vi gratis flytting til leveringssteder i Norge. Du kan selv registrere din endring på MinSide.

MinSide

I Frostingen si nettavis www.frostingen.no kan du logge deg inn på MinSide for å administrere ditt abonnement. For å kunne bruke MinSide må du logge deg inn med brukernavn og passord.
Her kan du:
· Omadressere avisa, fast eller midlertidig hvis du skal på ferie
· Midlertidig stoppe levering av papiravisa
· Se betalingsopplysningene dine
· Endre betalingsmåte og oppdatere kredittkortopplysninger
· Opprette Avtalegiro
· Sende oss ei melding

Familieabonnement

Som nevnt er den juridiske eieren av abonnementet den som har bestilt det.
Abonnenten kan være innlogget på inntil fem enheter (mobil, pc/mac, nettbrett) samtidig i abonnenten sin husstand/oppholdsadresse. Brukernavn og passord til Frostingens digitale tjenester må ikke deles med andre enn medlemmer av abonnentens husstand og oppholdsadresse. Dersom abonnenten deler brukernavn og passord med andre, eller på annen vis misbruker Frostingens tjenester, har Frostingen rett til straks å stenge abonnentens tilgang til disse og å stanse avisleveringa uten refusjon av innbetalt abonnementsbetaling.

Rettigheter

Som abonnent av Frostingen har du tilgang til alt, tekster, artikler, nyheter, foto og video, grafikk og annet som er publisert av Frostingen. Du kan laste ned og/eller skrive ut en enkelt kopi av materialet til ditt eget bruk.
Avfotografering, nedlasting eller kopiering med sikte på gjenbruk eller distribusjon er ikke tillatt.

Informasjonskapsler

Her kan du lese om vår cookiepolicy.

Behandling av personopplysninger

Ved å akseptere disse brukervilkårene, samtykker du i at Agderposten Medier og partneravisene, kan behandle personopplysningene dine i tråd med følgende retningslinjer og personvernpolicyen vår.

Hvilken informasjon samler vi inn?

Agderposten Medier partneravisene lagrer og bruker opplysninger om navn, fødselsdato, e-post-adresse, gateadresse og telefonnummer - og opplysninger om eventuell annen regningsbetaler. I tillegg blir det lagret informasjon om bruken av tjenestene, også hvilke tjenester du bestiller, hvilke nettsider som blir besøkte, informasjon om geografisk posisjon og teknisk informasjon om enheten din og internett-tilkoblingen. Vi kan velge å sammenligne trafikkdata som er tilgjengelige ved hjelp av cookies med informasjon fra brukerprofilen. Dette gjør vi for å tilpasse innholdet til brukermønsteret ditt og for å gi deg en best mulig brukeropplevelse.

Hva bruker vi opplysningene dine til?

Opplysningene blir brukt av Agderposten Medier og partneravisene for å gjennomføre avtalen med deg og til å forbedre og videreutvikle tjenestene. Vi behandler også personopplysninger for å få større kunnskap om brukerne våre, slik at vi kan levere tjenester, anbefalinger, innhold, annonser og markedsføring som er tilpasset deg. I tillegg vil opplysningene kunne bli brukte til analyse for å forstå markedstrendene og for å avgrense misbruk av tjenestene. Personopplysningene dine blir ikke videresolgt og blir ikke brukt til andre formål, uten samtykke til dette fra deg.

Deling av informasjonen din

Agderposten Medier og partneravisene kan dele opplysninger om din bruk av tjenestene med andre selskap eid av oss og de avisene vi har et gjensidig partnerskap med. Formålet er tilsvarende det vi har skildret i disse avtalevilkårene. Opplysningene kan utleveres til tredjepart i den grad det er nødvendig for at vi skal kunne gjennomføre avtalen med deg, eller i lovbestemte tilfeller.

Hvordan kan du administrere eller slette informasjon om deg selv?

Vi lagrer ikke personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen. Du kan når som helst kreve innsyn i opplysningene og endre opplysninger på Minside. Du kan også kreve at de blir slettet, med mindre opplysningene er nødvendig for å gjennomføre avtaleforholdet mellom deg og mediehuset der du er abonnent, eller de er lovpålagt. Ved å godkjenne disse vilkårene, samtykker du også til personvernerklæringa vår.

Samtykke til markedsføring

Når du er registrert som bruker hos Agderposten Medier eller ei av partneravisene, og når du bruker abonnementstjenestene våre, ser vi på deg som en kunde med et aktivt kundeforhold.
I et aktivt kundeforhold vil vi kunne ringe deg, sende deg e-post, SMS og informasjon i appen vår og på nettsiden vår, i tillegg til tilbud og annen relevant informasjon basert på opplysninger vi har om deg som kunde. Informasjonen vil være relevant i forhold til produktene og tjenestene våre, og bare være på egne vegne. Markedsføringen kan inneholde tilbud og informasjon om produktene våre, for eksempel abonnement, nyhetsbrev eller tips om hvordan en kan få mest mulig ut av kundeforholdet. Dersom du ikke har et aktivt kundeforhold til Agderposten Medier eller ei av partneravisene, vil du bare motta elektronisk markedsføring dersom du har gitt særskilt samtykke til det.
Dersom du ikke ønsker å motta slik markedsføring kan du reservere deg ved å klikke på linken for å melde deg av denne tjenesten.
Dersom du har spørsmål til avtalen, er du velkommen til å kontakte oss: Telefon 74 80 88 37 og epost: kundeservice@frostingen.no

Endring av vilkår

Abonnementsvilkårene kan bli endret, og de til en hver tid gjeldende vilkårene er oppdatert på https://les.frostingen.no/vilkar.
Frosta 10.02.20